Aniu rodzina czuwa, uwagayola,

Ty to jesteś.... powinnaś być Adminką zamiast.....(hi hi hi)

Aniu rodzina czuwa, uwagayola,

Ty to jesteś.... powinnaś być Adminką zamiast.....(hi hi hi)

517015460
 517015460
Nepotyzm ,jak widzisz nie do końca, "wielki brat czuwa"Yola adminem? ale to byłby już nepotyzm
 , no chyba ,że masz na myśli fynn
 , no chyba ,że masz na myśli fynn  
Leszek, sporcik będzie stał i robił za wdzięczne tło do licznych zdjęć a katować będziem MalinęKasiu czyżbyś nie wierzyła że przez rok znajdziesz białego sporta w manualu?

(co prawda mi nie jest w nim tak ładnie jak jej .... ale jakoś to przeżyję
 (co prawda mi nie jest w nim tak ładnie jak jej .... ale jakoś to przeżyję   )
 )czuwa, czuwa... jak pies ogrodnikaNepotyzm ,jak widzisz nie do końca, "wielki brat czuwa"

może się boi o zdrowie psychiczne reszty forum, bo tego mogliby nie przetrzymać
 może się boi o zdrowie psychiczne reszty forum, bo tego mogliby nie przetrzymać   

517015460
 517015460to pomówienia i nierzetelnie przekazane informacje !!!Porozdawał na prawo i lewo tych adminów i modów, a teraz boi się o władzę, bo co rusz, ktoś mu grozi wyborami zarządu
Już mu kilka razy mówiłem, żeby mi mod'a dał, ale wtedy jakoś zawsze szybko zmieniamy temat... i nie mam pojęcia dlaczegomoże się boi o zdrowie psychiczne reszty forum, bo tego mogliby nie przetrzymać

517015460
 517015460

)
 ) 517015460
 517015460ja nic nie wiem, ja byłam w takim szoku jak go kupiłam, że odebrało mi świadomośćfynn sprzątnęła mi sprzed nosa ostatnią "M"-kę
![:]](./images/smilies/fake-smile.gif) 

Synku znowu ktoś chce Ci zrobić krzywdęto pomówienia i nierzetelnie przekazane informacje !!!Porozdawał na prawo i lewo tych adminów i modów, a teraz boi się o władzę, bo co rusz, ktoś mu grozi wyborami zarządu
Już mu kilka razy mówiłem, żeby mi mod'a dał, ale wtedy jakoś zawsze szybko zmieniamy temat... i nie mam pojęcia dlaczegomoże się boi o zdrowie psychiczne reszty forum, bo tego mogliby nie przetrzymać

, nie pozwolę
 , nie pozwolę  

517015460
 517015460hahaMarcin Koło, jak nie mają spodni - no właśnie Ci co sprzedawali kapelusze mieli spodnie. Wiesz damskich wtedy tam nie było ale może na Twoją prośbę uszyją dla mnie