Rejestracja na forum została wyłączona. Obecnie forum pełni rolę archiwum wiedzy zebranej na przestrzeni lat.
Moderator Kojot
Moderator

Re: Remont Wertepka

2013-10-26, 18:56

Boguś, wiesz żeby chociaż ktoś z tych firm postawił mi piwo to może bym i ich bronił :-P :-D no dobra to co do akumulatorka :-) wiem że kiedyś mieli słabo z servisem teraz to może sie zmieniło ( może radek coś wie więcej ) kiedyś się bardzo tym interesował i to on mi odradził zakup tego cuda a dalej że niby co jak szlak trafi cele to będziesz sie bawił w naprawe po gwarancji ? moim zdaniem jak aku. wytrzyma te 6 latek to gitarka a jak będziesz pamiętał o odsiarczaniu to i dłużej ;-) mój ma 2 latka został pół roku kupiony wcześniej od windy kilka razy już pracował z windą póki co jestem zadowolony a kosztował mnie ze 300 jak dobrze pamiętam więc nie wiem po co chcesz płacić więcej jak ci to nie wiem czy potrzebne bo projekt twój w sumie jest taki jak 90% ludzi którzy troche taplają sie w blocie czyli auto na wyprawe 10% to zmota na upalanie ;-) i u takich ludzi żel zrozumiem :lol:

Boguś

Re: Remont Wertepka

2013-10-29, 16:54

Bosch S5 007 czyli Kojotowy na pokładzie Wertepka :D Zobaczymy co z tego wyjdzie :P
Cena 305 zł.
781 660 341

Wróć do „WARSZTAT”