Żeby uniknąć oclenia i dowalenia VATu - trzeba to zrobic trochę inaczej:zgadza sie. Cena troche wysoka. Ponadto w zaleznosci od przesylki.. nalezy sie spodziewać oclenia.. i dowalenia vat-U.No faktycznie ciekawa sprawa ale gdyby podana cena byla w PLN a nie $ to by juz calkiem byla rewelacja
- albo kupić ScanGauge u europejskiego dystrybutora w Grecji (ale cena - praktycznie zawiera VAT itd.

- albo
- zamiast ScanGauge - kupić TurboGauge (praktycznie kopia, minimalne różnice - np. podświetlenie ma tylko białe - a ScanGauge - chyba w 7 kolorach do wyboru),
- kupić Turbogauge w UK - tam jest dystrybutor europejski, cenowo wychodzi nieco lepiej
Kupiłem te zabawkę około pół roku temu i bardzo ja sobie chwalę. Mam jeszcze kontakt do dystrybutora i był chętny, żeby negocjować niższe ceny przy większych zakupach (10 sztuk, no i jeden koszt wysyłki). Gdybyście byli zainteresowani - mogę z nim porozmawiać.
Spójrzcie na to tak - to jest mniej więcej koszt jednego baku paliwa... A wyłapie Wam wiele drobiazgów - od uszkodzonego termostatu (bo odczytacie zbyt niską temperaturę cieczy chłodzącej), przez problemy z alternatorem (stały podgląd napięcia ładowania), aż do odczytu kodów błędów i ich kasowania. A wybrałem tylko tematy które ostatnio pojawiały się na forum...