No w scorpio mialem odpalanie ale tam wyjalrm z kluczyka czip i przykleilem pod stacyjka.
Teraz chce w tym to zrobic.
Co do manuali to widzialem to. A czujnik do recznego jest chyba w kazdym wiec i w automacie powinno byc.
przejrzalem ten temat ale ta skrzynka jest z tylu? Tam gdzie zbiornik plynu tylnego spryskiwacza?
Z innej beczki zrobilem dzisiaj podcisnienia.
Zaczelo mi grzanie dzialac i auto lepiej jedzie. Ale nadal jest lipa. Niee zapina reduktora wcale. W tym gumowym laczniku przy kolektitze mam ptoblemy. Przy kolektorze z tych cyckow wychodza podcisnienia. 3 weziki z jednego gniazda. jak to tam idzie gdzie wchodza te wezyki.
Ostatnio zmieniony 2012-11-25, 19:00 przez SZCZooR, łącznie zmieniany 1 raz.
And if you're not down with that I got two words for ya...
SUCK IT !!!
ale redukcja czy calkowicie?
bo jesli tylko nie masz redukcji to na 99% szlag trafił widełki
a jak całkowicie to jest wiecej opcji... tarczki, łańcuch, zębatki od łańcucha, elektromagnes...
tak na moje oko to i tak musisz zrzucic reduktor i go rozpołowic - a wtedy juz bedzie widac co nie bangla
Juz znalazlem swoje bledy. Troszke zle podlaczylem. W srode poprawie sprawe i mam nadzieje ze bedzie git.
A w tym cycku przy kolektorze nie masz przypadkiem 3 dziurek?.. Bo ten dwojnik podlaczylem odwrotnie. Zamiast schodzic sie w ten pod aku to mi sie rozchodzi.
Reduktor dziala. Okazalo sie ze wtyczka znowu. Podlutowalem i jest git.
Ostatnio zmieniony 2012-12-03, 17:49 przez SZCZooR, łącznie zmieniany 1 raz.
And if you're not down with that I got two words for ya...
SUCK IT !!!