Środowy dzień cześci zakończył sie pozytywnie,zabrakło tylko czasu(około 5h),zeby dozbroić sie po zeby z dawcy. ,Niestety jeden EXII odpadł z klanu ale poratował dwa inne. .
Załączniki
IMG_3091.JPG (69.57 KiB) Przejrzano 6330 razy
IMG_3090.JPG (68.15 KiB) Przejrzano 6330 razy
IMG_3089.JPG (78.87 KiB) Przejrzano 6330 razy
Ostatnio zmieniony 2015-02-05, 19:36 przez stiopen, łącznie zmieniany 1 raz.
zBYcH, ASB pojedzie na przegląd do MirEx68, być moze cos bedzie do wymiany lub nie..ale to dopiero jak bedą lepsze warunki na drogach bo unas przy górach to jest narazie nie-za-ciekawie.ASB musi być igła przed trafieniem do nabywcy.
Ewentualnie w niedzielę, w drodze powrotnej ze zlociku, mogę zajechać na 5minut żeby za bardzo nie przeszkadzać i odebrać ASB. Jeżeli nic się więcej nie wydarzy i zlocik się odbędzie. Pod warunkiem też, że Piotrkowi taka sytuacja nie skomplikuje całej niedzieli.
tel. 723810754 chcesz się dodzwonić napisz wcześniej SMS-a, w wolnej chwili oddzwonię.
To ja już tak gdybałem, jak zrzucę swoją, to bym ją zapakował do osobówki i przywiózł do Mirka co by do niej zajrzał, a od ciebie tą zabrał, ale to kwestia dogadania jeszcze
Spoko.ASB jest jeszcze skrecona z silnikiem,MirEx68, problem dla ciebie odkrecic w te ASB w niedziele?,wole jakbys tyMirEx68Ja odkrecił, W sobote mam chrzciny syna ale powinienem być ok .zBYcH, Jak chcesz ja zabrac odrazu bez przegladu to na swoja odpowiedzialnosc.