wierz mi różnią się i to mocno zwłaszcza jeżeli chodzi o zawieszenieNo specem nie jestem ale myślę że części się zbytnio nie różnią ,
a elektronika w dwójce jest już zupełnie inna
starwind
wierz mi różnią się i to mocno zwłaszcza jeżeli chodzi o zawieszenieNo specem nie jestem ale myślę że części się zbytnio nie różnią ,
MirEx68
" Dużo problemów sprawia również zawieszenie, którego elementy słabo tolerują polskie drogi. Auto całkiem sprawnie daje sobie radę w terenie, ale na szosie trzeba zachować duży rozsądek (wysoko położony środek ciężkości, miękkie zawieszenie i duża masa)"
chyba bardziej na "bo mi się wydaje"Na czym oni w ogóle opierają swoje opinie?
A ja pokuszę się w wyrażeniu swojej opinie o Explo względem użytkowania dwóch przednich 4x4. Miałem dziś okazję (wolny czas) protestować go na śliskich,zaśnieżonych drogach i co" Dużo problemów sprawia również zawieszenie, którego elementy słabo tolerują polskie drogi. Auto całkiem sprawnie daje sobie radę w terenie, ale na szosie trzeba zachować duży rozsądek (wysoko położony środek ciężkości, miękkie zawieszenie i duża masa)"![]()
Co za ..... pisze takie bzdury. W sumie to nie ma możliwości objeździć wszystkie samochody żeby napisać obiektywną opinię. Tylko po co pisać coś o czym nie ma się zielonego pojęcia. Brak słów. Opinia oczywiście pochodzi z adresu witryny internetowej i nie jest opinią Damiana