ja bym na twoim miejscu przeleciał wszystkie połączenia przewodów idących z akumulatora - zdjąć, przeczyścić łączenia i styki, nasmarować i skręcić - a masę na ramę znajdziesz jak prześledzisz drogę kabla minusowego bo schemat ci nic nie da. Samo to, że jest dobrze dokręcone nie znaczy, że jest dobre łącze.ma ktoś schemat gdzie tej masy szukac na ramie bo wnerwia mnie ta niepewnosc zawsze zdechnie jak trzeba szybko ruszyć /
No tak ale on mi definitywnie długością pasował pod śrubę skrzynki, ale dobra - jak jeszcze raz sprawdzę to pogadamy - nie kasztańmy rozrusznika bo mi i tak wszystko działa.jacek4, te plecionki łącza rame z budą
Ja mam tak. Do śruby mocującej alternatorMożna założyć dodatkową masę na grubej lince.
A drugi koniec to buda czy rama ? Taki spawalniczy masowy wystarczy ? Co to polepszy ?Ja mam tak. Do śruby mocującej alternatorMożna założyć dodatkową masę na grubej lince.
lepiej do ramy...A drugi koniec to buda czy rama ? Taki spawalniczy masowy wystarczy ? Co to polepszy ?Ja mam tak. Do śruby mocującej alternatorMożna założyć dodatkową masę na grubej lince.