Dodam, że założyłem ten przewód i zacisnąłem opaską ale nadal wywala paliwo na silnik i wydaje mi się, że nie powinno tam dawać benzyny???
nie powinno ci wywalać paliwa - tam jest dość spore ciśnienie więc może o-ring nie trzyma bądź membrana... do kupienia pewnie jakaś używka choć jakbyś chciał nowy regulator to daj znać. Tanio nie jest - 300zł z przesyłką.Koledzy mam problem o którym już wcześniej pisałem, że samochód nierówno pracuje na benzynie i chyba znalazłem powódwczoraj przez przypadek patrzyłem na silnik i zauważyłem, że był zwalony jeden przewód chyba od podciśnienia przy (chyba) regulatorze ciśnienia paliwa. To jest to gdzie dochodzi przewód paliwowy ten zbrojony, a z boku wychodzi chyba podciśnienie i właśnie tam wywala mi paliwo i auto dusi, więc czy jest to padnięty regulator???czy tamtędy ma iść paliwo???gdzie to można dostać???
Dodam, że założyłem ten przewód i zacisnąłem opaską ale nadal wywala paliwo na silnik i wydaje mi się, że nie powinno tam dawać benzyny???
dokladnie... zupełnie jakby nie pasowało im użyć ten sam model i ułatwić ludziom i sobie życie.
już widzę, że jest inny i rzeczywiście kosztuje jakieś kosmiczne pieniądzedo SOHC był dużo tańszy....
coś na temat inter-cars bym powiedział ale przemilczę...Trochę się zeszukałem nowego w sklepach w PL i nie ma, nawet w inter carsie, a z archiwum wynikało, że ostatni raz sprzedali to za ponad 340 PLNUżywka moim zdaniem z innego auta które też ma już 20 lat, jest tylko chwilowym rozwiązaniem i chyba lepiej wymienić to na nowe