to jak to w końcu jest z tym awaryjnym odpalaniem?ja miałem stag300 w ex i odpalałem awaryjnie od wczesnej wiosny do późnej jesieni... więc nie ma żadnych ograniczeń w odpalaniu...
Ja korzystam z czegoś takiegoKabelka do gazu to nie mam jak wiesz jaki i gdzie można kupić to daj jakieś namiary, a potem będziesz tłumaczył co i jak zrobić żeby można było uruchamiać na bezpośrednio na gazie
ja może nie tyle czasu ale miałem kiedyś kilka razy pod rząd odpalanie na samym LPG i nie blokowało a mogło byc coś koło 10 jak nie więcej... ale o blokowaniu jeszcze nie słyszałem ale też nie mówię że nie ma bo nie wiem...ja miałem stag300 w ex i odpalałem awaryjnie od wczesnej wiosny do późnej jesieni... więc nie ma żadnych ograniczeń w odpalaniu...
Ja mam też z kanady i grzałka jest na 110v ale mamzamiar podpiąg pod 230v i sprawdzic , znajomy elektryk twierdzi że nie powinno sie nic stac tylkomoc grzałki wzrośnie dwukrotnie , pożyjemy zobaczymyja mam forda z kanady i mam zamontowane podgrzewanie silnika za pomoca grzalki . Jeszcze tego nie probowalem bo mam wtyczke kanadyjska i jakos nie mialem czysu przerobic na europejska. i nie wiem jakie wolty sa w kanadzie czy przypadkiem nie 120v jak w USA. To bym musial grzalke wymienic.
ja może nie tyle czasu ale miałem kiedyś kilka razy pod rząd odpalanie na samym LPG i nie blokowało a mogło byc coś koło 10 jak nie więcej... ale o blokowaniu jeszcze nie słyszałem ale też nie mówię że nie ma bo nie wiem...ja miałem stag300 w ex i odpalałem awaryjnie od wczesnej wiosny do późnej jesieni... więc nie ma żadnych ograniczeń w odpalaniu...
Kiedyś był ten temat - potrzebny jest wam transformator zmniejszający napięcie.Ja mam też z kanady i grzałka jest na 110v ale mamzamiar podpiąg pod 230v i sprawdzic , znajomy elektryk twierdzi że nie powinno sie nic stac tylkomoc grzałki wzrośnie dwukrotnie , pożyjemy zobaczymyja mam forda z kanady i mam zamontowane podgrzewanie silnika za pomoca grzalki . Jeszcze tego nie probowalem bo mam wtyczke kanadyjska i jakos nie mialem czysu przerobic na europejska. i nie wiem jakie wolty sa w kanadzie czy przypadkiem nie 120v jak w USA. To bym musial grzalke wymienic.