Gdzieś mi ciecze z okolic tej pompy. Mam już drugą na podmianę.
Podaj namiary na ten ściągacz do tego koła. Czy to prawda że do założenia też potrzeba jakiegoś sprytnego narzędzia czy poprostu się go nabija na wałek?
dokladnie, bo to komplikowanie prostych rzeczy jest z kupowaniem jakis zbednych akcesoriow, a dwa plaskie srubokrety (takie mniejsze) i sprawne rece ogarniaja temat w 101%w miarę sprawne ręce i płaski śrubokręt (taki mniejszy) też załatwi sprawę
oj chciałbym to zobaczyćdokladnie, bo to komplikowanie prostych rzeczy jest z kupowaniem jakis zbednych akcesoriow, a dwa plaskie srubokrety (takie mniejsze) i sprawne rece ogarniaja temat w 101%
ja całkiem niedawno przy wyciąganiu silnika nie miałem z tym większego problemu i nie były specjalnie zasyfione, albo nawet wcale ale od spodu może to wyglądać troszkę inaczejoj chciałbym to zobaczyćdokladnie, bo to komplikowanie prostych rzeczy jest z kupowaniem jakis zbednych akcesoriow, a dwa plaskie srubokrety (takie mniejsze) i sprawne rece ogarniaja temat w 101%szczególnie przy zeżartych blaszkach i syfie który potrafi siedzieć w tych złączach