ja przerabialem oba wymienione. olkusz jak zamawiasz pierwszy raz i chcesz zaplacic przelewem to nie masz na starcie tego 15%, musisz do nich pisac/dzwonic, tak tez zrobilem, zamowienie na 500 czy 600pln zlozylem z dopiskiem z sekcji i napisalem majla, ze czekam na naliczenie rabatu 15% zeby zaplacic adekwatna kwote przelewem a nie te co system wyliczyl bez znizek, czekalem dni kilka, zero odpowiedzi, w koncu zadzwonil ktos i sie pyta czy ma to wysylac czy nie bo nie zaplacone i mu wisi w systemie, ja do niego o rabacie, on ze nic nie wie to ja dziekujedowidzenia prosze anulowac nic od was nie chce
jelenia gora - tu duzo lepiej, zamowilem, napisalem ze chce rabat, zaraz odpowiedz ze tak, nowa cena po rabacie podana, zaplacilem, towar doszedl, szybko milo i przyjemnie
ALE jeden maly minus - poinformowano mnie, ze rabat od tej pory bedzie juz do mnie przypisany na stale i nastepne zakupy bede mogl robic juz bez zebrania o znizke na majla, wiec za jakis czas smialo wbilem na zakupy i... rabata nie ma