Jacek jakie głupio zaczynać   trzeba gadać jak jest problem . Koledzy  stanęło na tym że  z wszystkich osób które były zainteresowane  zostałem ja i  Jacek (z różnych powodów). Na ta chwile 
Jacka pracodawca się  zlikwidował  i Jacek jest na zielonej trawce a u mnie  do kwietnia zastój z robota .
Koszt 800zł za taką hale  w naszym rejonie to  naprawdę bardzo mało.
Dlatego też chcąc  utrzymać miejsce spotkań i ewentualna bazę wypadowa  dla  osób zainteresowanych  jazda w terenie (nie pisze klubu  bo zaraz się niepotrzebna dyskusja zacznie)
poszukujemy  paru osób do zrzuty  wiadomo że im więcej osób będzie zainteresowane tym mniejsze będą koszta.
Na ta chwile  opłaty są następujące :
1. Wynajem hali 800zł mieś.
2. 62zł opłata za monitoring
3. Z czasem koszta prądu
4. Opał 
Z tego co było ustalane z Jackiem  koszt 400zł za wynajem hali brał na siebie pozostała część  była w gestii zainteresowanych. Opał prąd, monitoring do podziału procentowo.
Apel do kolegów o pomoc w utrzymaniu  miejsca spotkań i bazy na wypady(jak widać w innych tematach udanych )  koszt 100zł miesięcznie to  nie jest aż tak wiele a wszystko procentuje  jak trzeba coś przewieść bo niema gdzie postawić  coś naprawić skorzystać z lakierni itp.(oprócz podnośnika  na hali mamy całe wyposażenie )Nad podnośnikiem tez  już myślimy.
Na ta chwilę  z Jackiem zainwestowaliśmy w  wynajętą część sporo czasu i pieniędzy  i szkoda by było to stracić. A dla chętnych do jazdy w terenie takie miejsce jest bezcenne. 
Więc kto chętny do wsparcia i zainteresowany zapraszamy na Sobotę lub Niedziele  na spotkanie  gdzie wszystko ustalimy co i jak .  Sprawa  musi być  wyjaśniona do końca miesiąca. Potencjał miejsca jak widać na załączonych zdjęciach jest spory  i dobrze jest po wspólnych wypadach mieć gdzie sie spotkać  umyć auto  naprawić itp.
Zainteresowani pisać na PW moje albo Jacka4 lub dzwonić do Jacka
Hala mieści się w Nowym Mieście 13km od Nasielska  ,35km od Pułtuska , 19 od Płońska 18 od Ciechanowa W fajnym miejscu  niedaleko las,zalew, sklepy,stacja paliw, piekarnia przez płot , nie długo Biedronka po sąsiedzku będzie.