sprawdz też katalizator, bo jak masz trafioną sąde to pekluje większe dawki ,nie przepala tego i wali w katalizatoor... i dla tego masz "nie wystarczający przepływ spalin.
Ostatnio zmieniony 2013-05-09, 22:42 przez dyfrend, łącznie zmieniany 1 raz.
Katy wywalone poszły po 145zł za sztukę. Po wymianie sond dalej szarpał . Wczoraj wstawiłem ori tłumik i przestało poszarpywać zdaje się że źle czytały sondy na przelocie tłumika (sonda była walnięta poszła od OHV) . Teraz przepływka i przepustnica jak przyleci od Krakusa i myślę że będzie ok
NeXusPK nie masz czego zazdrościć ty masz fajniejszy dzwiek V8 i tego można pozazdrościć
Ostatnio zmieniony 2013-05-10, 08:06 przez PLAYAUTO, łącznie zmieniany 1 raz.
Krzysiu sprawdź świeczki i przewody na PB zazwyczaj jest ok a na LPG przy słabych świecach i przewodach takie dziwadła wyskakują. Może tez być sonda że wiesza się.
Ostatnio zmieniony 2013-05-10, 08:26 przez PLAYAUTO, łącznie zmieniany 1 raz.
hmm,jacek świeczki są założone nowe wraz gazem tzn rok temu,ale od momentu założenia lpg tak się działo dlatego zmieniłem świece i nic to nie dało kabli nie sprawdzałem,ale jak wiecie auto więcej stoi niż jeżdzi i czy to zima czy jesien nic się nie dzieje nawet jak po większych kałużach z predkoscia jade jest ok.
Używajcie polskich znaków! Jest różnica czy zrobisz komuś ŁASKĘ czy LASKE. wielka stopa
Krzysiu podłącz pod kompa ja tez teraz walczę z tym cholernym poszarpywaniem ale już chyba na półmetku jestem. W następnym tygodniu jadę do Piotrusia do Legionowa on robi tylko fordy od paru lat dobrych ma kompa ori wiec na pewno coś ogarnie.