po co do wiosny czekać
  po co do wiosny czekać po co do wiosny czekać
  po co do wiosny czekać Poza tym w Ustroniu w górach jest podłoże kamieniste i na nim leży dużo liści. Po opadach śniegu jest bardzo ślisko. No ale jak się upierasz to możemy spróbować
 Poza tym w Ustroniu w górach jest podłoże kamieniste i na nim leży dużo liści. Po opadach śniegu jest bardzo ślisko. No ale jak się upierasz to możemy spróbować 
 Wiedziemy na Orłową, gdzie naprawdę jest super trasa (niestety lakier będzie do polerowania
 Wiedziemy na Orłową, gdzie naprawdę jest super trasa (niestety lakier będzie do polerowania  ) z wyjazdem w Brennej i powrót inną trasą (jakąś znajdę). Z nadleśnictwem nie będzie problemów
) z wyjazdem w Brennej i powrót inną trasą (jakąś znajdę). Z nadleśnictwem nie będzie problemów  Zobaczymy jak będzie z noclegiem, bo już rodzi mi się pomysł
 Zobaczymy jak będzie z noclegiem, bo już rodzi mi się pomysł 

może tak uściślić co kiedy i gdzie
 może tak uściślić co kiedy i gdzie
 O wiem, będą jak wrzucę fotki z Ustronia
 O wiem, będą jak wrzucę fotki z Ustronia  

sąsiadki odstaw na potem ido dzieła
 sąsiadki odstaw na potem ido dzieła 
 Po wczorajszej ekspedycji jesteś mi winien listwę progową, dużo piwa, pranie tapicerki i nowe buty
 Po wczorajszej ekspedycji jesteś mi winien listwę progową, dużo piwa, pranie tapicerki i nowe buty  

" to będziesz miał miękko

To musiało być ciekawie" to będziesz miał miękko
Miękko to ja miałem pod kołami od 19.00 do 3.00 przecież prawie sam asfalt tam był