nie wierzę,ktoś mnie w końcu zobaczył ,jechaliśmy do żwirowni i trochę po lasach pojeździć,impreza miała być do wieczora,z ogniskiem,ale ja zawinąłem się około 14 bo wszystko jest tak zamarznięte że nie ma przyjemności z jazdy,no i trochę jakby chłodno się zrobiło -15 st plus wiatr skutecznie zniechęca do wychodzenia z samochodu,a wychodzić trzeba było co chwilę żeby linę zaczepić bo po lodzie pod górkę samochody nie chciały jechać.
na ktorej zwirowni byliscie ? jakbyście kiedyś kręcili sie w tych okolicach daj znać jeśli czas mi pozwoli to chętnie sie pokręcę z wami
[quote="karolb863"] zrobiło -15 st plus wiatr skutecznie zniechęca do wychodzenia z samochodu,a wychodzić trzeba było co chwilę żeby linę zaczepić bo po lodzie pod górkę samochody nie chciały jechać. ;-oj nie było tak zle ja od 10 do 15 naprawiałem lampy na wysokości 3,5m z darniny a potem jeszcze 2 z pozycji lezącej na lodzie i dałem rade
Ostatnio zmieniony 2014-01-26, 12:28 przez tomekas20, łącznie zmieniany 1 raz.
no to ci nie zazdroszczę ,ja od 23 prawie do 1 w nocy na dworze wymieniałem moduł świec żarowych,w pozycji leżącej, w bmw mojej żony, z badziewnym dieslem pod maską ,nigdy już nie kupię żadnego diesla,jeszcze mi zimno
cholera wie jak się ta żwirownia nazywa,na pewno jest przy autostradzie,gdzieś za Lusówkiem jadąc przez lasy,ty lepiej znasz te tereny rzuć jakieś nazwy to mi się przypomni
karolb863, przy samej autostradzie to CIESLE NIEPRUSZEWO to i tulko do glowy przychodzi
a co to była za ekipa bo nie widziałem tam znajomych samochodów prócz twojego
a co do diesla to wczoraj rano nie moglem odpalić mojego PARTNERA ,dobrze ze maska w maskę stoję z EXEM i kable mam EX odpalił za pierwszym razem. a w klekocie nowe świece żarowe nowy akumulator nowy olej filtr paliwa wszystko robione w czwartek i doooopa jutro pewnie znów będzie problem
Ostatnio zmieniony 2014-01-26, 16:46 przez tomekas20, łącznie zmieniany 1 raz.
MirEx68, w Stroniu i Gierałtowie to ja byłem Przebywam na feriach z rodziną i exploruję te
okolice nie tylko Exem Wtedy w Stroniu też zobaczyłem twój samochód jak już wyjeżdżałem z parkingu, zaraz potem w Starym Gierałtowie mijałem się z jakąś II. Te okolice to jakieś zagłębie Explorerów czy co.. Pozdrawiam exploratorów w Explorerach i innych sprzętach.