maślak nie chce mi się z Tobą gadać naprawdę.
Zaje***te podejście - naprawdę - wystarczyło tak odpowiedzieć na pierwszą PW w której napisałem że masz za wysokie ceny na moją kieszeń - niestety nie każdy kto jeździ exem za kilka plastików z tunelu środkowego zapłaci 450zł

Przecież nikt Cię nie zmusi do sprzedaży mi czegokolwiek - taka natura biznesu że obie strony muszą chcieć - teraz przynajmniej wiedzą wszyscy że sklep u borisa otwarty tylko dla wybranych
Każdą część ode mnie można odesłać dzwonisz że Ci nie leży dostajesz maila z listem przewozowym i następnego dnia zabiera ją kurier kasa wraca na konto w 48h. Nie jesteś pewien czy będzie pasować dzwonisz wysyłam płacisz tylko 19,50 za kuriera nie pasuje odsyłasz na swój koszt pasuje wysyłasz kasę na konto a o zaległą zapłatę przypominam się po 2 miesiącach warunki dość luksusowe że tak powiem. Wielu z Was już tego korzystało. I myślę że to fair.
Super - szkoda tylko że nie napisałeś tego wcześniej (chyba że jest to zakopane gdzieś w 30stronach wątku którego nikt nie sprząta ;/) - i że ogólnie zlewasz temat kontaktu w formie pisanej (ale o tym już chyba napisałem ile trzeba)...
Więc nie widzę większego problemu żeby zadzwonić
Ja też nie - ale skoro ktoś jest na forum,a często de facto bywa co kilka godzin - nie widzę problemu żeby na PW odpisać - taka argumentacja z d**y

możemy tak cały dzień. Uczono mnie żeby nie dzwonić do ludzi po nocach - to nie dzwonię...
jak płachta na byka działa na mnie ktoś kto rejestruje się na forum i od razu wali do mnie żeby dostać części za pół darmo poza tym z poprzedniej wyceny wszystko było dla Ciebie za drogie
Twój wątek jest jedynym takim na tym forum - stąd wniosek że handlujesz częściami - podpis "części do explorerów" też nie wyprowadził mnie z błędu że jednak takim asortymentem handlujesz... - przepraszam że w Twoim wątku wrzuciłem korespondencję przeznaczoną głównie do Ciebie (ale nie widzę przeszkód w zakupach od kogoś innego kto to przeczyta). Nie chcę od nikogo nic za pół darmo - ale naprawdę nie szukam części które trzeba zamawiać gdzieś z kosmosu - na pewno nie ma ich tyle do do golfa II - ale też bez przesady z cenami
zawsze przed zimą u Borisa wyprzedaż i promocja "masz chęć to se wykręć"
Oczywiście gdyby nie to że dzieli nas 170 km z przyjemnością wpadłbym na wyprzedaż i samodzielny przegląd placu z wyprzedażą... ale niestety - to pewnie podwoiłoby wartość części które i tak nie byłyby tanie
Ale podsumowując całą sytuację / pisanie / czy też nie pisanie - rozumiem że pamięć nie zawodzi i jak zrobię listę drobnicy do kupienia, a to taki plasticzek, a to taką lampkę - to na pewno przez telefon się dogadamy (szczególnie że np. frontowych lampek z podsufitki widziałem ze 3 odmiany) - a jak mi nie pasuje to jestem w plecy tylko na 2 przesyłkach - a jedynym zadowolonym jest firma kurierska bo tylko ona tak naprawdę zarabia - w skrócie obaj tracimy czas... a tylko ja wydaję kasę ;/ takie układy fair są jak się kupuje silnik albo skrzynię biegów a nie jak szuka się drobnicy żeby możliwie tanio przywrócić wygląd wnętrza do oryginału.
Zamykając temat: abyś nie czuł się w żaden sposób dotknięty i żeby w przyszłości zechciało Ci się ze mną gadać - przepraszam że zapytałem o cenę i że w wątku dotyczącym sprzedaży części, który ciągnie się od ponad roku zapytałem o części i za to że po kilku dniach upomniałem się o ofertę... to się więcej nie powtórzy.
uff... (do moderatorów: szkoda że nie można edytować własnych postów - byłoby łatwiej

) koniec wypocin... już więcej nie kasztanię w wątku.