heheheh kolejny dowód na wyższość EX I nad EX IInie ,wtedy nie.skrzynkę w jedynce też mogę robić bo niby to prawie to samo co w exII ale nie ma zbędnej elektryki-elektroniki z którą są problemy.
heheheh kolejny dowód na wyższość EX I nad EX IInie ,wtedy nie.skrzynkę w jedynce też mogę robić bo niby to prawie to samo co w exII ale nie ma zbędnej elektryki-elektroniki z którą są problemy.
Bo za każdy leżący na ziemi klucz nalicza pracownikom karę 10 zetasorry za OT ale... jesu! Daniel... jaki Ty masz tam porządek ...![]()
a z tematem to żeczywiście wspólnego nic nie machodziło mi o to ,że Daniel zdradził stajnię
nie ,wtedy nie.skrzynkę w jedynce też mogę robić bo niby to prawie to samo co w exII ale nie ma zbędnej elektryki-elektroniki z którą są problemy.skrzynkę do ex I mam nawet wyremontowaną i czeka jakiegoś explorera.
masz na mysli sohc rozumiem.....heheheh kolejny dowód na wyższość EX I nad EX II
No, a ja się zastanawiałem skąd slady na ścianie w garazu po ostatnich wojarzach mojej żonyjak staniesz pod ścianą ,oprzesz się zderzakiem o nią,włączysz reduktor i depniesz gaz do dechy to po kilkunastu sekundach będzie po skrzyni no i po zderzaku
starwind
starwind
starwind