no,
tylko lewa glowica ma lancuch z przodu a prawa z tylu (a tam nie dojdziesz za chiny)
oh jepanowie stwierdzili, że może być problem z częściami, bo mam WERSJĘ AMERYKAŃSKĄ (?).
no to juz wiedzialas wczesniejI hałasuje łańcuch rozrządu, to bezwzględnie(u mnie hałasuje łańcuch tylni).Ale ich zdaniem nie powinnam na razie wymieniać całego rozrządu, gdyż auto ma za małe ciśnienie oleju, więc łańcuchy nie są dociskane.
daj se z nimi spokojByła na to akcja serwisowa, aloe muszą sprawdzić, na co dokładnie. Mam przywieść dane gdzie był kupiony, to ustalą w Rzeszy czy jej podlegał. Więc stwierdziłam, że to napinacze, a oni, że ciśnienie oleju, ale nie wiedzą co tam było wadliwe.
hmm,I o dziwo, ten pan sprawdził mi przedni napinacz i mam ten dobry. Ale nie wiem jaki drugi, wiec kupuję i mam przyjechać ze schematem (nie mam schematu do tylnego),to mi wymieni.
niestety takA i jeśli to nie to to pozostaje mi tylko wymiana całego rozrządu?
tak i uszczelki pod kolektor ssacyTylko dokładnie co mam zamówić, dwa napiancze i ....... uszczelki?
no spalanie moze nie, ale bedzie halasowac,A jeszcze w fordzie stwierdzili, że dodatkowo hałasuje mi katalizator. I poradzili wyciąć. A znowu ten co ma mi wymienić napinacze twierdzi, że to nie jest dobry pomysł, bo spalanie pójdzie w górę. I bądź tu mądra kobieto.................
teraz podpadnę niemieckiej dokładności maniusia.
jest w zestawie napinacza lewy/przodA jeszcze jedno, ten "patyczek" będzie w zestawie z napinaczem?
no niestety, zobacz rys. nr.6Chevidan, niestety z tego co się dowiadywałam ślizg jest w jednym komplecie z łańcuchem(kaseta).
NIE glowic nie sciagaj po co.A czy ewentualnie uszczelki głowicy, jak przyjdzie co do czego muszę wymieniać? .