jezdzi nia babeczka - wyliftowany na budzie chyba z winchem na przodzie - ale niezainteresowana klubemczerwony sport III na Targowej (ladnie zrobiony)
 ulotke pare razy juz wsuwalem.
 ulotke pare razy juz wsuwalem.jezdzi nia babeczka - wyliftowany na budzie chyba z winchem na przodzie - ale niezainteresowana klubemczerwony sport III na Targowej (ladnie zrobiony)
 ... szczegóły na stronie domowej ...
 ... szczegóły na stronie domowej ...No coś tyierwszy raz na żywo widziałem EX I

...no naprawdę, może wcześniej widziałem, ale od kiedy zadomowiłem się na tym forum, baczniejszą uwagę zwracam na mijane samochody. Jedynka w sumie dość podobna do Patrola - zwłaszcza z przodu, może dlatego nie zauważałem. Dwójek całą masę się widuje, a nowsze też rzadkość. W Śremie śmignęła mi jeszcze bordowa trójka, często w Kórniku widzę stalową dwójkę na śremskich blachach, ale to chyba nikt z forum (jeszczeNo coś tyierwszy raz na żywo widziałem EX I
 )
)Krzysiek trzeba bylo rozjechac dziadai wogóle, po tym jak ten pokazał mu faka, to byłem ja i z góry przepraszam.

... a szto to bereciarz i czy mozna sobie tez powyzywac ?Jeśli dzisiaj ktoś widział łysego kolesia w zielonej dwójce na mostowej w Poznaniu wyzywającego bereciarza od Ch... i wogóle, po tym jak ten pokazał mu faka, to byłem ja i z góry przepraszam.
Kuniarz... Ty Boga w sercu nie masz... Jaka podobna... Jaki patrol... A tfu na pohybel!!!...no naprawdę, może wcześniej widziałem, ale od kiedy zadomowiłem się na tym forum, baczniejszą uwagę zwracam na mijane samochody. Jedynka w sumie dość podobna do Patrola - zwłaszcza z przodu, może dlatego nie zauważałem. Dwójek całą masę się widuje, a nowsze też rzadkość. W Śremie śmignęła mi jeszcze bordowa trójka, często w Kórniku widzę stalową dwójkę na śremskich blachach, ale to chyba nikt z forum (jeszczeNo coś tyierwszy raz na żywo widziałem EX I)

Niestety nie moge powiedzieć jak Pyrole nazywają Wawiaków, ale własnie tak, bo by się larum na forum podniosło...... a szto to bereciarz i czy mozna sobie tez powyzywac ?Jeśli dzisiaj ktoś widział łysego kolesia w zielonej dwójce na mostowej w Poznaniu wyzywającego bereciarza od Ch... i wogóle, po tym jak ten pokazał mu faka, to byłem ja i z góry przepraszam.
tak przy okazji, to ostatnio w niedziele wybralem sie z kobietą na poznański rynek na żarełko do Avanti, wcisnęłem potwora na styk na chodnik, miedzy drzewem a jakims plaskaczem. Nagle słysze z daleka że ktoś drze na mnie ryja, a to jakaś złotówa, że tu jest postój, że tu nie można stawać, że on straż miejską zawoła i takietam - nie wiem, chyba mu potworem taksówkę zasłoniłem (stałem z 50m od tego buraka...). Ale mnie gość wkurzył, niedziela, słoneczko, a tu taka baranina no... ech, zawsze myślałem, że my, Wielkopolanie, to gościnni raczej jesteśmy.
 im na głowy z czwartego piętra wiaderko wody "dygnąłem".
  im na głowy z czwartego piętra wiaderko wody "dygnąłem". 
 jacek4
 jacek4

Stały sobie zaparkowane, więc nie machałem jak głupek
  Stały sobie zaparkowane, więc nie machałem jak głupek