zaczeło się robić małe zamieszanie więc wszystkie posty z listą usunąłem  aby nikt w tym temacie się niedopisywał
lista jest tu
http://www.explorerclubpolska.com/forum ... 9223#59223
i jest nadal otwarta

My też dopiero w sobotę będziemy ok 14tej , ponieważ przyjedziemy całą rodzinką.ja to pewnie dopiero w sobotę pod wieczór zajadę.

.. slabiutko
 .. slabiutko 

517015460
 517015460 zawsze to dodatkowy klimacik bedzie a i fura z zapasami blisko
 zawsze to dodatkowy klimacik bedzie a i fura z zapasami blisko 

z tego co pamietam z bluesowego zlotu.
 z tego co pamietam z bluesowego zlotu. .
.  a potem jakies wieczorne ognisko
 a potem jakies wieczorne ognisko 
 Teren w okolicy w której "walczyliśmy" z wężem strażackim przylega do stadionu na którym będą się odbywały wszystkie imprezy obchodów Dnia Koła. My na czas "zabawy " samochodowej (sobota godz. 9:00 - 16:00) będziemy ok 300m bliżej w stronę miasta . Natomiast na noc auta zostawiamy pod Internatem lub u mnie na działce. Jak kto woli. Dlatego rozbicie namiotu wchodzi w grę tylko tam gdzie będą noclegi. Tak jak pisałem wcześniej dowiem się czy będzie taka możliwość w internacie.
  Teren w okolicy w której "walczyliśmy" z wężem strażackim przylega do stadionu na którym będą się odbywały wszystkie imprezy obchodów Dnia Koła. My na czas "zabawy " samochodowej (sobota godz. 9:00 - 16:00) będziemy ok 300m bliżej w stronę miasta . Natomiast na noc auta zostawiamy pod Internatem lub u mnie na działce. Jak kto woli. Dlatego rozbicie namiotu wchodzi w grę tylko tam gdzie będą noclegi. Tak jak pisałem wcześniej dowiem się czy będzie taka możliwość w internacie.