Ale to taki niewielki zlocik jest, porządny zlot będzie 3-4lipca na zamku w Chudowie bo MY go organizujemy

Darucha, jak już będziesz to szukaj "Grupy Śląsk" pogadamy trochę, może coś większego uda nam się wymyślić

za tydzień jestem na zlocie w dąbrowie górniczej ;/
  za tydzień jestem na zlocie w dąbrowie górniczej ;/

ale co co do picia trzeba wziąć i na jak długo.
 ale co co do picia trzeba wziąć i na jak długo. 

ale spotkac sie pogadac przy grilu  to nie ma sprawy jeszcze jak do tego dojda jakies wertepy to mój mały bedzie szczesliwy
 ale spotkac sie pogadac przy grilu  to nie ma sprawy jeszcze jak do tego dojda jakies wertepy to mój mały bedzie szczesliwy 
 .
 . .Długosc trasy ok 65km w tym terenu ok 37. Poczatek trasy kolo Ogrodzieńca potem przez BZÓW,kiełkowice,Morsko,Hucisko, i dojeżdzamy do zamków w Bobolicach (zamkniety remont) i ruin w MIrowie potem przez łaki i pola  do Zarek. Z Żarek przez Suliszowice do Biskupic gdzie znajduje sie piaszczysty tor ( niestety moja maszyn kiepsko sobie radziła kiepskie oponki
 .Długosc trasy ok 65km w tym terenu ok 37. Poczatek trasy kolo Ogrodzieńca potem przez BZÓW,kiełkowice,Morsko,Hucisko, i dojeżdzamy do zamków w Bobolicach (zamkniety remont) i ruin w MIrowie potem przez łaki i pola  do Zarek. Z Żarek przez Suliszowice do Biskupic gdzie znajduje sie piaszczysty tor ( niestety moja maszyn kiepsko sobie radziła kiepskie oponki  )
 )