3mam za słowoDawid, wypijemy.... jeszcze nie jedno. Może nie na KBF, ale wypijemy

3mam za słowoDawid, wypijemy.... jeszcze nie jedno. Może nie na KBF, ale wypijemy

517015460
 517015460Hubi załóż jakieś sexy ciuszki i zrób paradę miłościprzeczytałem plan imprezy w kole i nie widzę udziału w paradzie
planujecie odpuścić ten element?

Parada tylko dla motocykli. Samochody nie mają zgody w tym roku.
 - DLACZEGO?? To już jest świństwo - serio piszę.
 - DLACZEGO?? To już jest świństwo - serio piszę.

a przypominasz sobie paradę w zeszłym roku na Dni Koła??Parada tylko dla motocykli. Samochody nie mają zgody w tym roku.- DLACZEGO?? To już jest świństwo - serio piszę.
 a po drugie po algoholu się nie jeździ
 a po drugie po algoholu się nie jeździ 

a co, było coś nie tak? Mnie tam się wszystko podobałoa przypominasz sobie paradę w zeszłym roku na Dni Koła??

A czytaliście w programie, że w sobotę od 10.00 do 16.00 mamy rajd z roadbookiem?
Ja bym do tego podchodził tak, że pojazdy niezdolne do fantastycznej zabawny z plenerze, wzmagania się z cudowną rzeczywistością natury, na otarcie łez mogą się pokazać sobie i mieszkańcom miasteczka na rynku...
 starwind
 starwind

to wklejcie jakieś fotki to będziemy wiedziećhihihi
gdybyście wiedzieli czym dziś z Radkiem pokonałem tą trase

bardzo zróżnicowana, ciekawa widokowo, sporo szutrów, lasów, bocznych dróżek między wioskami i ciekawostek technicznych
 bardzo zróżnicowana, ciekawa widokowo, sporo szutrów, lasów, bocznych dróżek między wioskami i ciekawostek technicznych  . Przejezdna dla wszystkich (Marcin jechał galaxy), jeśli oczywiście nie popada ze dwa dni
 . Przejezdna dla wszystkich (Marcin jechał galaxy), jeśli oczywiście nie popada ze dwa dni 
 a także niespodzianka, oraz pieczątki kontrolne. Trzeźwość umysłu i spostrzegawczość na trasie zdecydowanie wskazana, bo szykują się ciekawe nagrody
 a także niespodzianka, oraz pieczątki kontrolne. Trzeźwość umysłu i spostrzegawczość na trasie zdecydowanie wskazana, bo szykują się ciekawe nagrody 
przyjedź to zobaczysz na żywoto wklejcie jakieś fotki to będziemy wiedziećhihihi
gdybyście wiedzieli czym dziś z Radkiem pokonałem tą trase