Jednak jeśli bardziej doświadczeni Forowicze mogli by zerknąć na wstawione zdjęcie z danymi na odpalonym silniku. Zastanawia mnie różnica pomiędzy LONGFT1 14,8% oraz LONGFT2 27,3%.

u mnie jest to samo ja już wypróbowałem że wystarczy cofnąć pistolet pół centymetra i da się lać automatycznieJa nie mogę wcisnąć pistoletu do końca ponieważ od razu odbije, leję zawsze na "pół gwizdka" co jest strasznie czasochłonne i irytujące.
Ten zawór powinien być całkiem odkręcony, to nie ta droga. jedź do gazownika, niech ci podepnie instalacje do kompa i wyreguluje.przykęciłem dość mocno zawór przy butli,który doprowadza gaz do parownika,ale nie wiem czy pomoże to w zmniejszeniu spalania.
dla mnie taki wynik to bardzo dobry wynik. a co do 22 a 27 , skonczyła się zima i zanim spece w mieszalniach gazu dojdą znowu do wprawy to trochę im zejdzieNa trasie auto spaliło dokładnie 17,7l/100km (cztery dorosłe osoby na pokładzie + bagaż + pełen zbiornik paliwa + pełna butla LPG 98l) - myślę, że po małym lifcie oraz oponkach BFG AT wynik jest zadowalający.