hehe prawie robi wielką różnice ale jak nie bede w robocie to chętnie
Ludzie zapomnieli o tej prawdzie.
Lecz tobie nie wolno zapomniec.
Stajesz sie odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiles."
("Maly Ksiaze" Antoine Saint-Exupery)
Mam nadzieje, że u nas w przyszły tydzień będzie lepiej . Wy przynajmniej mieliście pogodę, błotko i małe straty w wyposażeniu - super fotki . Pozdrowienia dla uczestników
jarek5.4 szkoda, następnym razem zorganizujemy coś z wcześniejszym powiadomieniem.
Karol jak puszczą trochę mrozy i opadnie poziom wody na Niepruszewie to pojeżdzimy przez te 5 rowów co mieliśmy do pokonania w drodze powrotnej . Ja już będę miał słomkę do oddychania to poszalejemy a Tomkowi nie trzeba dwa razy mówić żeby nas poprowadził do boju .
Ostatnio zmieniony 2011-02-13, 22:55 przez przemos30, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak a propos tych zdjęć, ten bez grilla to twój Przemos? Przez przypadek swojego też zacząłeś rozkręcać
Jedyny ładny ex na tych zdjęciach jak dla mnie to ten czerwono złoty
strat nie bylo w sprzecie tylko troche go utopilem ale z pomoca przemka i jego kinetyka dalismy rade wyciagnac smoka z dziury.takk jak przemek wspomnial jak wionsna nadejdzie zorganizować cos z kiełbaskami miejsca sa uczestnicy rajdu widzieli
No chłopaki ja myśle że jak tak raz w miesiącu się spotkamy to nam korony z głów nie pospadają . Trzeba by było tylko jakąś sobotę albo niedziele miesiąca wybrać.